Meillä oli eilen hääpäivä ja mentiin sen kunniaksi Fagerö Sea Siden meren rannalla sijaitsevaan ruokapaikkaan syömään. Me tilattiin pitsat ja Jiit halusivat hampurilaisia. Saahan sieltä á la cartena kaikkea muutakin kohtuullisella hinnalla.
Kovinkaan moni teuvalainen - tai muutenkin lähiseudun suomenkielisen alueen ihmiset eivät ole kuulleetkaan Fagerön ruokapaikasta vaikka sinne ei ole pitkä matka. Tietenkin oman kunnan ruokapaikkoja täytyy aina suositella mutta jos haluaa hiukan luksusta ja rantanäkymiä on valinta helppo. Meiltä Horosta on sinne melko lyhyt matka vaikka osittain päällystämätöntä tietä.
Koska oli likan nimipäivä päätimme syödä jäätelöt jälkiruuaksi ja tilasimme ne terassin jätskiluukulta. Hyvänen aika. Arviolta puoli kiloa jäätelöä home made -tyyppisen tötterön päällä oli minulle liikaa joten koirat saivat herkutella myös.

Ja%CC%88a%CC%88telO%CC%88o%CC%88.jpg

Aivan liian harvoin meillä on aikaa mennä veneilemään ja uhkailenkin usein että laitetaan tuo meidän paatti Tori.fi:n sivuille.
Kari vastustaa kiihkeästi.
Lauantaina suunnittelimme tarkkaan että ehdimme työkeikkani jälkeen päivällä Kaskisiin ja veneellä Sälgrundin majakkasaareen.
Siellä oli taas lohisoppaa ja kahvio auki kuten muutaman kerran kesässä tapaa olla. Kuljetus vie ja tuo halukkaat kyllä nonstoppina rannasta. Omaa venettä piti testata sillä ensi viikolla tulee kesälomavieraita. Toivomme että pääsevät hekin ajelemaan.
veneen%20pera%CC%88sta%CC%88%20horisontt

Saaressa kävellään hienoa metsäpolkua pitkin majakan ja luotsiaseman luo.

Sa%CC%88lgrundin%20majakkasaari.jpg

Piti kilpailla kuka osaa heittää kiven kallioilta mereen saakka - taisi Kari vain onnistua!
Jennan-kivenheittop.jpg

Takaisin tullessa pienimmät nukahtivat veneeseen. Shiba Inu Steeda haluaa nukkua itsekseen mutta villakoira Elmo nukkuu parhaiten sylissä.
va%CC%88syneet%20koirat.jpg

Kotiin tultiin ruohoa leikkaamaan ja tekemään pikkuhommia jotka täytyy viikonloppuisin ehtiä jossain välissä - ja aina toivoo että pääsisi saunaan ja paljuunkin. Aamulla kirkkoon kuvaamaan rippiryhmäkuvaa ja päivällä rippinuoria. Ja naapuriin on kutsuttu rippikahveillekkin!